lauantai 19. marraskuuta 2011

Lounastauko

 Olen ollut nyt sattuneesta syystä arkisin päivisin kotosalla. Miehen ollessa töissä ja lasten koulussa minulla jää päivisin pieni hetki puuhastella omiani. Useasti vietän pienen lounastauon. Lounastauko koostuu usein salaatista, jonka kaverina on lasi tai pari vettä ja jakso The Hillsiä.


Salaattin teen usein valmiista salaattimixeistä, josta se on nopsa tehdä. Pikainen pesu ja joukkoon lisään mitä milloinkin jääkaapista sattuu löytymään. Tällä kertaa lisäsin  ihan vaan kurkkua, tomaattia, fetaa ja pinjansiemeniä.


Ja jottein nyt liian keveäksi menisi niin päälle vielä reilu loraus salaattikastiketta ;) Hesen valkosipuli on ehdoton suosikkini. Ja kyllä, silloin tällöin nautin myös viipaleen vaaleaa leipää!


Pakko muuten kommentoida tuota Hillsiä sen verran, että nuo uudemmat kaudet ei ole enää samanlaisia kuin aikaisemmat. Missä on Lauren ja mistä tuo Kristin tupsahti? Ja mitä on tapahtunut Heidin huulille?

Vielä viisi päivää aikaa osallistua banneriäänestykseen! Klikkaa suosikki banneriasi tuosta oikeasta reunasta. Vaihtoehdot näet täältä.

 ♥   
1 kommentti:

  1. Kauhee kun mä olen laiska tekemään mitään salaatteja. Tykkään kyllä syödä niitä, mutta jostain syystä inhoan sitä pilkkomista. Plaah :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails