tiistai 5. kesäkuuta 2012

New in

Blogiani pidempään seuranneet ovatkin varmaan huomanneet, että ostan suurimman osan vaatteistani ja asusteistani nettimyymälöistä. Minusta on ihana sovitella rauhassa vaatteita kotosalla ja miettiä mihinkä uuden vaatteen yhdistäisin. Joskus tosin kyllästyttää se pakettien eessun taassun kuskaaminen jos kaikki tuotteeet eivät omaa silmää miellytäkkään ja joutuu tekemään palautuksen.


Viimeiset tilaukseni ovat olleet varsin onnistuneita ja palautuspaketteja ei ole tarvinnut kuskailla pitkään aikaan. Minä tykkään, mutta lompakko ei niinkään kiittele ;)

Nellystä tuli pinkkien flip flopien ja rannekorun lisäksi kaksi kivaa paitaa ja Lindexiltä lisäksi helminen statement kaulakoru.


Nyt alkaa olla tämän kesän kaulakoru kiintiö täynnä! Sellaisen kullanvärisen kaunokaisen kun vielä jostain löytäisi, niin sitten en enää muiden perään haikailisi ;)


Tänään tilaukseen lähti peplum toppi. Alkuun en noille peplumeille oikein syttynyt, mutta nyt silmä on niihin tottunut.  Olenkin ihastellut  peplum toppeja muiden päällä jopa niin paljon että sellainen piti saada itsellekkin.  Pelkään kyllä että helma leventää ennestään leveään lantiotani, mutta pianhan se selviää miltä toppi päälläni näyttää. Jos ainakin jenkkakahvat saisi piiloon ;)
  Mitä mieltä sinä olet noista peplum topeista ja mekoista?


Nyt jatkamaan sitä vaatehuoneen siivousta. Plääh! Ihan karsee projekti !!!
No, toivottavasti lopputulos on sitten palkitseva =)

4 kommenttia:

 1. Tällaiselle kotihiirelle sana peplum oli täyttä hepreaa, piti oikein googlettaa että tiedän missä mennään :=)
  Jee kohta voitan huudon siitä sun topistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo kiva, että näistä blogeista saattaa oppia aina joskus jotain uuttakin ;) Kiva kuulla, että toppi pääsee hyvään kotiin =)

   Poista
 2. En ole oikein syttynyt peplumelle, jossain takaraivossa jyskyttää muistot sen edellisestä aikakaudesta.

  Tosi kivalta näyttää nuo Lindexin paidat, saiskos niistä tarkempaa kuvaa? Kaulakoru on ihan napakymppi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peplumit taisi edellisen kerran olla muodissa 80-luvulla? Mä en vaan muista ainakaan itse omistaneeni mitään vastaavaa aikaisemmin. Mutta se on kyllä totta, että jos kerran on jo aikakauden elänyt niin lämpiäminen sille uudelleen on hieman hitaampaa =)
   Niin kuvan paidat oli siis Nellystä ja yritän laittaa niistä parempaa kuvaa =)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails