perjantai 8. kesäkuuta 2012

What to wear?

                 Täällä  ja  täällä pohdiskelinkin jo aikaisemmin mitä laittaa iltamenoihin päälle viikonpäästä. Suunnataan siis pubiin kuuntelemaan hyvää musaa ja sen jälkeen ehkä jatkoille yökerhoon. Sen olen jo päättänyt että housulinjalla lähden liikenteeseen. Innostuin tekemään näistä vaatevaihtoehdoista muutaman vaatekollaasin lisää.

                                                                 Pinkkiä & mustaa                                                                 Pinkkiä & valkoistaPuuteria & valkoista

                                                                       Puuteria & mustaaAinoastaan ekaan kollaasiin lisäsin tuon bleiserin, mutta säästä riippuen puen tarvittaessa mustan tai valkoisen bleiserin kaikkien vaihtoehtojen kanssa. 

Rusettirannekorusta paremman kuvan näet täältä.

Mikä asu on sinun suosikkisi?7 kommenttia:

 1. Hei, itse laittaisin tuon viimeisen vaihtoehdon. Kesäinen yläosa, asu joka sopii juuri mainitsemaasi illanviettoon. Mukavaa iltaa asusta riippumatta! :)

  Mrs T

  VastaaPoista
 2. Puuteri & valkoinen on oma lemppari :)

  VastaaPoista
 3. viimeinen vaihtoehto saa minun ääneni myös.

  VastaaPoista
 4. Tykkään tuosta viimeisestä.

  Mulla on itsellä tuo pinkki Jimmy Choo for H&M -clutch. Ei oo tullut sitä käytettyä, mutta se on tosi ihana ja pitäis joskus muistaa ottaa se käyttöön. Ei vaan oo oikein ollut semmosia tapahtumia mihin olis sen mukaan ottanut tai sitten ei ole tullut mieleen sitä vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tuo pinkki clutch on jäänyt myös laukkuna käyttämättä. Penaalina olen sitä töissä käyttänyt. Se ei ole niitä kaiken näppärämpiä käytössä, kun kaikki kamat meinaa tipahtaa kun sen avaa.

   Poista
 5. Puuteri ja musta saa mun ääneni =)

  VastaaPoista
 6. Pinkki ja musta! ..ja hyvänä kakkosena puuteri ja musta.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails