keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Red & polkadots

Jälleen koneen kätköistä löytynyttä asukuvaa.  Ei ehkä ihan oman tyyliseni asu kaikenkaikkiaan, mutta jotenkin tykkäsinkin tästä punaisen ja pilkkujen yhdistelmästä.


Punainen kaulakoru on näyttävä ja tosi kaunis, mutta jotenkin en ole osannut sitä oikein käyttää.


Eilen pyörähdin ensimmäistä kertaa katsastamassa alennusmyyntien tarjonnan. Ostin ainoastaan yhden paidan, mekon, kaulakorun ja muutaman vyön ja nekin olivat kaikki normaalihintaisia.

Tilasin meille VIHDOINKIN uuden ruokailuryhmän, se sentäs oli alennustuote ;)


5 kommenttia:

 1. Kivan pirteä asu, tykkään pallokuvioisista paidoista. Olen halunnut sellaista jo pitkään, mutta jotenkin sellainen ei ole vielä ilmestynyt kaappiini.
  No ostithan aika monta asiaa, vaikket alennusmyynneistä. Minulle tuppaa käymään samalla tavalla. Löydän aleista usein vain normaalihintaisia juttuja, mitkä miellyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennustuotteet on sulottu sellaisiin sekaisiin telineisiin, mutta normaalihintaiset tuotteet on kauniisti esillä. Tokihan niitä siis tarttuu helpommin mukaan =)

   Poista
 2. Kaunis kaulakoru! Mulla vahan sama ongelma - ostin kerran Venetsiasta kauniin ja nayttavan Muranon (ehka) lasista valmistetun kaulakorun. Kokeilen sita aina silloin talloin ja nayttaahan se hyvalta, mutta jostain syysta vaihdan sen aina johonkin vaatimattomamman oloiseen koruun. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy aika useasti niin, että ostan jotain mikä on minusta kaunista, mutta en sitten kuitenkaan tunne sitä omakseni ja käyttämättä jää. Pitäis opetella siihen ajatukseen ettei kaikkea kaunista tarvitse omistaa vaan niitä voi vaan katsella ;)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails