lauantai 23. kesäkuuta 2012

Spot Tracker

Kesälomalla voi vaikka lähteä keskellä päivää pienelle lenkille jos siltä tuntuu  Aika mukavaa! Lenkille otan aina mukaan puhelimen ja laitan  Sport Trackerin päälle. 
                   Kuulokkeet korville ja Spotifysta jotain hyvää menevää musiikkia ja johan jaksaa tallustaa.Sport Tracker on siitä hyvä apuri, että siitä näkee suoraan minkä verran on matkaa lenkille kertynyt. Ainut huono puoli tuossa kännykän mukana kantamisessa on se ettei aina ole kunnollista taskua mihin puhelimen laittaa. Onneks lenkipöksyjen vyötärönauha on sen verran napakka, että sen alle voi sujauttaa puhelimen ;)Lenkkarikauppaan olisi varmaan pian suunnattava. Vanhat Adidakset ansaitsivat jo päästä  viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä ;) Kohtahan ne olisi varmaan alennusmyynnitkin juuri parhaimmillaan. Muutkin uudet lenkkivaatteet voisi tuoda uutta kipinää lenkille lähtöön ;)


4 kommenttia:

 1. Mä kaipalisin myös uusia lenkkivaatteita ja kenkiä erityisesti, en vaan saa aikaiseksi muta ehkä alesta voisi yrittää :)

  VastaaPoista
 2. Tollanenhan olis ihan superhyva!

  VastaaPoista
 3. Mun pitäis kans ostaa uudet lenkkarit, kun ei ole mitään kunnollisia.

  VastaaPoista
 4. Huvittavaa tulla esittämään ratkaisuks lenkille VYÖLAUKKUA, mutta siis joo, H&M sporttiosastolta ostin tuollaisen pienen vyölaukun joka vetää sisuksiinsa just puhelimen/soittimen ja avaimet. Testasin ite nyt juhannuksen aikaan ja oli kyllä huippu. Sinne meni myös rahat, jos sattui eksymään lenkillä jätskin ostoon ;)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails