maanantai 18. kesäkuuta 2012

Shortseissa!

Joka kesä kamppailen saman ongelman kanssa; voinko käyttää shortseja ja jos voin niin millaisia. Kaupungilla näkee kyllä jos minkälaisia kinttujen ja shortsien yhdistelmiä, ja ihan hyvä niin! Jokaisen pitää saada pukeutua niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Minä tunnen itseni jotenkin vaivautuneeksi liian lyhyissä shortseissa, (hameesta nyt puhumattakaan) eteenkin näin alkukesästä kun kintutkin on vielä aika valkoiset.


Viime viikolla oli sen verran lämpöisiä päiviä, että rohkaistuin laittamaan täksi kesäksi ostamani korkeavyötäröiset mustat shortsit kaupungillekin. Harjoittelin ensin yhden päivän biitsillä näiden käyttöä ;)


Hieman oli sellainen epävarma olo nämä jalassa, mutta luulen, että yritän heittää ajatuksen höllyvistä valkoisista reisistä romukoppaan ja rohkaistua tepastelemaan paljailla säärillä uudelleenkin. Mikroshortseja ei minun päällä kuitenkaan tulla ihan heti näkemään, ainakaan ilman paksuja sukkiksia ;)

6 kommenttia:

 1. Kiva asu ja ihan hyvin mielin voit shortseissa tepastella. Itse myös sitä mieltä että mitä vaan voi pitää jos itse tykkää. Itsekin metsästän mustia hyviä shortseja ja ikää 34v. Mistä olet muuten omasi löytänyt? Onko tämän kesän mallistoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut shortsit pari viikkoa sitten. Ovat Pieces mallistosta. Täällä ainakin näytti olevan samoja shortseja:
   http://www.boozt.com/fi/fi/pieces/funky-highwaist-long-shorts-black_743944/743947?navId=25845

   Poista
 2. Hyvännäköiset shortsit ja näyttää tosi hyvältä sun yllä! Mulla on yhdet lyhyet shortsit, mutta en kehtaa lyhyissä mennä kotipihaa kauemmaksi. Kovasti ihastelen niitä aina muilla joka paikassa.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttä, ja juuri tuollaiset siistit shortsit käyvät mielestäni sinulle hyvin (: Muutenkin olen jäänyt koukkuu, sinulla on ihana blogi! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Karoliina. Piristit päiväni =)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails