lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kaksi kesän suosikkia

Tänään ollaan saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja lämpöisestä säästä. Jo oli aikakin, sillä kesä onkin mennyt auringonpaistetta odotellessa ja sadetta pidellessä. Yves Rocherilta blogin kautta saamani itseruskettava suihke onkin ollut kovassa käytössä. Korkkikin on poloiselta hukaantunut.

 
Onneksi tuli  nyt nämä aurinkoiset ilmat, sillä suihke onkin jo kohta loppuunkäytetty ;) Budapestista tultuani kotona odotti jälleen Yves Rocherin paketti täynnä ihania testituotteita. Paketin ehdottomaksi suosikiksi on muodostonut Monoi de Tahiti kuivaöljy. Tuoksu ehkä jakaa mielipiteitä, mutta minä tykkään tuosta hieman eksoottisesta tuoksusta. Ihana tuote, joka ei jätä iholle tahmeaa pintaa.  Tuote on nopea suihkauttaa ja levittää. Sopii hyvin tälläiselle laiskanpulskealle rasvaajallekkin ;)


Näitä kahta suosikkia pitänee tilata lisääkin =)                                                  (Tuotteet on blogin kautta saatuja)

2 kommenttia:

  1. Tuo kuivaöljy on myös yksi omista suosikeistani, se on kulkenut käsilaukussa mukana lähes joka kesä :) Tykkään itsekin tuoksusta ja siitä tulee aina kesä mieleen.

    VastaaPoista
  2. Hih, mulla on lähes identtiset kuvat luonnoksissa:D Rooroksen hiukkarannalta;)
    Mä rakastuin täysin tohon monoi öljyyn, se on niiiiiin hyvä!!!:)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails