tiistai 3. heinäkuuta 2012

Minkki ripset

Kävin viime viikolla laitattamassa pitkään haaveilemani ripsienpidennykset. Silmän ulkonurkkaan laitettiin 15 mm ja sisänurkkaan 11 mm ripsiä. Alkuun ripset tuntuivat oudoilta ja olo oli kuin jollain sarjakuvahahmolla, mutta pian ripsiin tottui ja nyt tykkään näistä tosi paljon.

Photobucket

Minulla punoitti silmät jonkun verran vielä seuraavana päivänäkin ripsienlaitosta ja hetken jo pelkäsin, että sainko liimasta jonkun allergisenreaktion. Onneks sitten seuraavana aamuna punoitus oli kokonaan poissa.

Photobucket

 Ripset ovat aika näyttävät ja muuta silmämeikkiä en olekkaan käyttänyt ripsienlaiton jälkeen. Ihana, kun on "silmät valmiiksi päässä" aamulla ylösnoustessa ja meikkaus ajassa säästää aamuisin aivan älyttömästi.
          (Kahdessa alimmassa kuvassa yläluomilla on hieman aurinkopuuteria korostamassa silmiä.)


Photobucket

                                           Mies sanoi, että näytän virkeältä nukkuessakin :)

Photobucket

En siis jaksanut odotella NeuLash kuurin tuloksia enää kauempaa... Mutta ei hätiä mitiä lopun NeuLashin voin käyttää näiden pidennysten kanssa.
17 kommenttia:

 1. Ai että, ompas ihanat ripset! <3 Mä niin kaipaan noita pidennyksiä...nyyh :( Olin vaan niin allerginen et mulla oli koko ajan silmätulehdus päällä ripsien kanssa eikä ne sitten pysyneetkään mulla :( Täytyy tulla toimeen omilla nysäripsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin vähän hirvittää jo se ensimmäinen huolto, että mitenkähän silmät sitten reagoi kun nytkin punoittivat aika tavalla laiton jälkeen. Luin kyllä jostain että olisi olemassa sellaista herkille silmille tarkoitettua liimaakin, mutta en tiedä onko se sitten sen parempi vaihtoehto.

   Poista
  2. Joo mulla kokeiltiin sitäkin, ei auttanut :(

   Poista
 2. Olen itsekin miettinyt taas ripsien laittoa. Mutta silmälasit ovat tiellä, enkä ole valmis piilareitakaan päivittäin käyttämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän myös laseja jonkun verran ja kieltämättä on vähän hankalat niiden kanssa. Pitää pitää rillejä vähän alempana ;)

   Poista
 3. aivan ihanat Hanna! just oikeanmittaiset, ei liian överit, mut kuitenkin sellaiset et ne huomaa :)
  voi mäki haluaisin! mut pelkään et omat ripset on sit mennyttä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle kosmetologi sanoi, että omien ripsien ei pitäisi kärsiä, jos hoitaa ripsiä kunnolla. Tokihan ne näyttävät ihan olemattomilta sitten pidennysten jälkeen.

   Poista
  2. Mulla toteutui just tuokin kauhuskenaario, omat ripset oli ton ruljanssin jälkeen sellaset värittömät 2mm mittaiset tyngät. Itku siinä pääs, mutta kyllähän ne sitten onneksi kasvoi takasin :)

   Poista
  3. Kuulostaa ikävältä ja voin hyvin kuvitella miltä tuntui :(

   Poista
 4. Hei,

  Ihan mielenkiinnosta kysyn osteletko lapsillesi yhtä usein kuin itsellesi esim. koruja, vaatteita, kosmetiikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lapset ovat vielä sen ikäisiä etteivät paljoa käytä kosmetikkatuotteita eivätkä ole kovin kovia käyttämään korujakaan. Vaatteita ostetaan tietenkin tarpeenmukaan, mitään älytöntä varastoa nyt ei kannata kasvavilla lapsilla pitää, mutta kyllä meillä lapsille ostetaan jonkun verran vaatteita ja eteenkin tytär tykkään käydä ostoksilla.

   Poista
 5. Aivan ihanat! Raportoi sitten miten kestavat ja koska menet huoltoon. Mulla oli ripsienpidennykset pari vuotta sitten, laitin ne kun mentiin lomalle Bahamalle, kestivat hyvin. Tosin kun menin huoltoon toisen kerran kosmetogi oli sen verran ronskilla tuulella etta ripsia kammatessa omat ripset irtoilivat...oli aika ankeeta olla ripsettomana usean viikon ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Tiedän kerran hiukset menettäneenä miltä mahtoi tuntua. Minulla on ensimmäinen huolto jo parin viikon päästä. Muutaman ripsen olen huomanneen jo irronneen, mutta onhan noista vielä mistä lähteäkkin :)

   Poista
 6. Kuinka paljon nuo ripsien pidennykset tulivat maksamaan? Olisin itsekin kiinnostunut laittamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitto maksoi reilu 80 euroa. Huollot täytyy tehdä noin kolmen viikon välein. Kyllähän näille hintaa tulee, mutta on nää vaan aikasta kivat :)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails