torstai 31. toukokuuta 2012

Asua ja mietteitä


Blogiini tullaan tilastotietojen mukaan usein hakusanalla kynähame. Taisi olla viime kevättä ja kesää  kun postasinkin jotain päivänasuja, joissa minulla oli päällä musta kynähame. 
Viime viikolla tuli jälleen oiva tilaisuus pukeutua kynähameeseen kun kävin kirkossa kummipojan kouluunsiunaamis tilaisuudessa. Kylläpä oli pienen ja suloisen näköisiä tulevia ekaluokkalaisia  Melkein silmäkulma kostui heitä katsellessa ja kuvitellessa iso reppuselässään koulutielle. Aikamoinen urakka lapsukaisilla vielä edessään! Eräs kouluunlähtijä kysyi tuleville ekaluokkalaisille järjestettävän tutustumispäivän jälkeen silmät kirkkaina, että "Äiti pitääkö tänne vielä tulla toisenkin kerran?" =) Onneksi lapset eivät murehdi tulevaa vaan elävät tässä hetkessä. Siinä olisi meillä aikuisillakin oppimista!  Meidän  esikoinen lähtee jo syksyllä yläasteelle! Koulunmuutos jännittää äippää aikatavalla! Kunpa poitsu osaisi pitää järjen päässä, eikä lähtisi mukaan kaikenmaailman hullutuksiin... 
Iso, mutta samalla kuitenkin vielä aika pieni poika meillä 

 Nyt lipashti hieman aiheen viereen, joten tässä sitä asukuvaa ;)








Ripsien kasvatustuloksia



No niin, nyt on kulunut reilu kaksi kuukautta siitä kun aloitin neuLash kuurin.  30 päivän  kuurin tuloksista voitte lukea lisää täältä. Olen edelleen laittanut seerumia joka ilta, lukuunottamatta muutamaa iltaa jolloin olen yksinkertaisesti unohtanut. Edelleenkään en ole päässyt ihan niin mahtaviin tuloksiin kuin mitä odotin. Toki ripset ovat pidemmät kuin aikaisemmin, mutta  minulla ei ole läheskään niin huomattavaa kasvua havaittavissa kuin olen joistain muista blogeista lukenut ja nähnyt. Aioin kuitenkin edelleen jatkaa sinnikkäästi seerumin käyttöä.

Tässäpä sitten kuvia tämän hetkisistä tuloksista ripsistä.


Tällä kertaa otin kuvat pelkästään ripsarin kanssa. 
Tässä vielä vertailukuvaa. Vaikka tuntuu ettei ripset ole juurikaan kasvaneet, niin tässä kuvassa huomaa, että on pientä muutosta on huomattavissa.

Photobucket







keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ripaus punaista


En ole erityisemmin kirkkaan punaisen ystävä, mutta kyllähän sillä saa pieninäkin ripauksina piristettyä kummasti asua. Vai mitä sanotte tästä korusta yhdistettynä esim. raidalliseen?


                     Hmm... Ehkäpä pistän elämän risaiseksi ja kaivelen esille punaisen huulipunankin ;)






Tekstiilikaksonen


Vaikka tämä asu onkin lähes tekstiilikaksonen aikaisemmin postaamani asun kanssa niin laitan nyt kuitenkin kuvat tännekkin. 



Ainostaan paita ja huivi ovat siis eri kuin aikaisemmassa asussa.  Itse tykkään ehkä enemmän tästä yhdistelmästä.



                                                ★






tiistai 29. toukokuuta 2012

Ja voittaja on...

Kesäinen miniarvonta on nyt päättynyt ja voittaja on selvillä! Yhteensä arpoja oli voitosta kisailemassa 55 kappaletta. Suoritin jälleen arvonnan  Random. Orgin avulla. Voittajaksi nousi arpa nro 35.

Jonna20. toukokuuta 2012 20.52

Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa! :) Turkoosi on tämän kevään ja kesän yksi ehdottomista suosikkiväreistäni!


                                             Onnea Jonna



                                                                   (Sparkling City)







Fresh Melon, pistachio ja kumppanit


Tässä vielä kynsissä noi eilisessä postauksessa näkyneet Mavalan lakat.  Peukun kynnessä on Rimmelin lakkaa, ja  en siis edelleenkään sortunut käyttämään sitä arpajaislakkaa ;)


En osannut päättää millä lakalla kynnet lakkaisin joten tein sitten tälläisen leikkisän lakkauksen. Kaikkiin kynsiin erväriä  :)
Myös varpaankynnet saivat saman värikäsittelyn ;)



Kynsilakat: pikkurilli Mavala Candy Floss
                  nimetön Mavala Fresh Melon
                  keskisormi Mavala Lemon Cream
                  etusormi Mavala  Pistachio
                   peukalo Rimmel Peppermint





maanantai 28. toukokuuta 2012

Delicious Candy Colors

Kävin ostamassa vähän uusia herkullisen värisiä kynsilakkoja lisää, kuten liukuvärjätyt kynnet postauksessa suunnittelinkin. Mavalan kynsilakat olivat niin vastustamattoman värisiä, että taisin hieman innostua niistä sillä mukaan lähti viisi eri väristä lakkaa!




Kuvissa on kuusi eri väristä lakkaa, koska tuon numero 181, Blue Mint kynsilakan arvon huomenna bogissani. Jos et ole vielä osallistunut arvontaa niin klikkaapa itsesi tänne !







sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Mintunvihreää


Minilomalta mukaan lähti mm. mintunvihreää kaapin täytettä.


Toppi löytyi Onlysta ja rannekoru H&M:ltä.


Gina Tricosta löysin mintunvihreän rinkulahuivin. Ja pitihän sitä kynnetkin laittaa mätsäämään noiden uusien herkullisten väristen ostosten kanssa ;)


 Ihana aurinkoinen päivä tulossa! Ensi viikolle onkin sitten taidettu jo luvata viilenevää, joten  minä  taidan  tästä lähteä ulos taistelemaan noita rikkaruohoja vastaan =)



lauantai 26. toukokuuta 2012

Omppu farkuissa vai omenafarkuissa ;)

Minun oli tarkoitus ostaa kesäksi mintunvihreät housut. En ole kuitenkaan löytänyt mistään mieleisiä itselleni. Kaikki sovittamani housut ovat olleet joko liian ohutta kangasta tai sitten muutoin vain jotenkin epäedulliset hieman pyöreähkölle vartalolleni. Päädyin sitten ostamaan voisikohan näitä nyt sanoa omenanvihreiksi farkuiksi?!



Alkuun epäröin että onko tuo vihreä väri minun juttu. Farkut lojuivat käyttämättömänä vaatehuoneessa useita viikkoja ja ennätin jo manaamaan mielessäni, että nyt tuli taas tehtyä vika ostos. Sitten sain yhtenä päivänä kehoituksen pukea farkut jalkaan ja tykästyin kovasti. Olen nyt pitänyt pöksyjä jo useamman kerran =)


Vihreät farkut H&M




perjantai 25. toukokuuta 2012

Huuto.net

Olen  jälleen lisäillyt muutamia kohteita huuto.netiin myyntiin. Lisää kohteita tulee varmasti taas sitä mukaan kun uutta myytävää tulee vaatehuoneessa vastaan. Tämänhetkiset avoimet kohteeni löydät TÄÄLTÄ !








Hentoa roosaa

Päivänasua koneen kätköistä jälleen. Kuvat on kiireessä ovensuussa lähtiessä napattu. Tällä kertaa en edes sitä kameranjalkaa ennättänyt kaivelemaan esiin ;)


Ehkä hieman täyteen tupatun näköinen yhdistelmä; jakkua, huivia ja vielä paidassa rusettikin...
Taas voimme todeta, että asun kuvaaminen on  loistava tapa huomata mikä asussa toimii ja mikä ei !


                     
Olen opetellut taas uuden lyhyen kampauksen myötä käyttämään isoja korvarenkaita. Nämä strassirenkaat on ihan mun lempparit tällä hetkellä.


                                                         Lättänä kengillä jälleen liikenteessä!


                     ★ Mukavaa perjantaita Sinulle 








torstai 24. toukokuuta 2012

Virtuaalikakkua


Tänä aamuna meinasin pyllähtää pyrstölleni, kun tulin tähän koneelle! Piti oikein hieraista silmiä uudelleen ennen kuin uskoin, että totta se on!
150  lukijaa täynnä!
Ihan mahtava juttu!
Eiköhän oteta sen kunniaksi Sacher kakkua kahvin kera :)


Aivan upeeta, että jaksatte käydä täällä kurkistelemassa ! Jos teillä on postaus- tai mitä vaan toiveita tai vinkkejä blogilleni, niin kaikki otetaan avosylin vastaan.


Ottakaahan tekin ihanaiset pala tätä virtuaalikakkua!  Se on kaikki pois minun vyötäröltä ;)






keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pojan hankintoja

Meidän lapset ovat jo sen verran isoja, että äiti ei pysty paljoa enää vaikuttamaan lasten pukeutumiseen. Lompakon tuulettajaksi kyllä vielä kelpuutetaan  ;)  Onneksi kuitenkin tenavilla on mamman mielestä aika hyvä maku vaatteiden suhteen. Tyttären kanssa välillä mielipiteet hieman eriävät, mutta onneksi isommilta yhteentörmäyksiltä on vältytty. Neiti on kymppi v, eli eiköhän niitä kipinöitä saada vielä myöhemminkin aikaiseksi ;) Nyt näyttäis olevan menossa sellainen kausi, että bestiksen kanssa ostetaan identtisiä vaatteita.  Aamulla sitten soitetellaan ja viestitellään mitä toinen aikoo laittaa päälle... *Huoh*

Kuopuksen kanssa käytiin  tässä yhtenä päivänä vaateostoksilla. Hankintalistalla olivat tennarit ja  joku kiva huppari.


Kaupoille lähtiessä poika totesi että hän haluaa sitten hienot kengät!  Pelkäsin jo että mahtaakohan mieleisiä kenkiä löytyä koko kaupungista. Pelko osoittautui vääräksi sillä mieleiset kengät löytyivät jo ensimmäisestä kaupasta. Ensimmäiset ja  samalla ainoat sovitetut kengät olivat passelit ! Suoran toiminnan mies =) Hupparikin löytyi jo muutaman kaupan jälkeen =)


Tehtiin hankinnat jotka mielyttävät äidinkin silmää. Ainakin väri on ihanan pirtsakka! Sininen väri sopii meidän sinisilmäiselle pellavapäälle loistavasti 



Mixing stripes & polka dots

                                                                              Hitti vai huti?




tiistai 22. toukokuuta 2012

Liukuvärjätyt kynnet -lakkauksen mokat

Harjoittelin tekemään liukuvärjätyt kynnet itselleni. Ajattelin, että voisin näyttää samalla teillekkin miten kynnet tehdään ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota kynsiä laittaessa.


Kynsien tekemiseen tarvitset valkoisen lakan, pari kolme haluamasi sävyistä lakkaa, meikkisienen ja tietysti päällyslakan, joka minulta unohtui kuvasta.


Ensin kynnet lakataan valkoisella lakalla, itse käytin Mavalan sävyä white, nro 49. Mikä tahansa vaalea lakka ajanee saman asian.


Seuraavaksi meikkisieneen levitetään haluamaansa yhteen hyvin sointuvia kynsilakkoja.  Itse käytin Isadoran sävyä Baby Blue, nro 624 ja Pink Pantheria nro 72. Kolmantena lakkana käytin H&M: n lakkaa sävyä Preppy Pink. Meikkisieni kannattaa leikata lähes samankokoiseksi kuin oma kynsi on. Itse käytin turhan suurta sientä ja kynsinauhoissa ja sormissa oli  sitten aikamoinen puhdistaminen lakkauksen kuivuttua.


Väriä kannattaa levittää sieneen aika reilusti, koska sieni imee osan lakasta sisäänsä. Kannattaa myös tehdä ohuempia raitoja kuin mitä minä tein. Noin värit mahtuvat paremmin kynsiin. Sitten vain painetaan värit sienellä kynnen pintaa. Sientä kannattaa töpötellä kynnenpinnalla,jotta värit hieman sotkeutuvat toisiinsa. 
Väriä kannattaa lisätä sieneen joka kynnen jälkeen. 
Itsellä lopputulos oli enemmänkin raidallinen kuin liukuvärjäys, mutta ensi kerralla onnistun varmaa paremmin. Kävin jo ostamassa vähän uusia lakkojakin, joilla aion seuraavan kerran lakkauksen toteuttaa. 

Oletko sinä testannut liukuvärjäystä? Mitä vinkkejä sinä antaisit kynsien tekemiseen?






maanantai 21. toukokuuta 2012

Spinning Jewelry



Menin korukauppaan viemään Vanamo sormustani korjattaviksi. Siinä roikkuva helmi katkesi ja sydänkin oli jo tipahtanut paikoiltaan. Myyjä arveli, että korun lähettämin Kalevala korulle ja siellä korun korjattaminen saattaisi tulla aika hinnakkaaksi. Tuntui hassulta, että korjaaminen olisi tullut maksamaan lähes yhtä paljon kuin itse sormus.


Myyjä esitteli  minulle sitten kivoja sormuksia, joissa yhdessä oli hyvin samantyyliset roikkuvat sydän ja helmi kuin Vanamossa.  Ja kuulkaas minähän ihastuin niin tuohon sormukseen, että yksi ainokainen ei tälle tytsylle riittänytkään. Vanamo jäi ainakin tällä erää korjuuttamatta.
Sormukset ovat Spinning Jewelry merkkisiä  ja sormuksia yhdistelemällä saa koottua itselleen mieleisen sormuksen.
Minä aloitin sormuksen kokoamisen tällä kolmikolla.


Luulen, että koukutun näihin vähintään yhtä paljon kuin Nomination koruihin. Ainakin sellainen rusetti- ja sydänsormus on vielä saatava.


Lisää koruista voit lukea mm. täältä





Aina ei mene niin kuin Strömsössä

Minulle on kertynyt koneelle näitä asukuvia  aika tavalla. Oksennan niitä ulos sitä mukaan kun ennätän niitä postailemaan.  Asut muistuttavat kaikki aika tavalla toinen toistaan, eikä niissä sinäänsä ole mitään niin ihmeellistä.  Toivottavasti ette ennätä kyllästymään.


Tein jo toisen onnistuneen vaateostoksen huuto.netistä pienen ajan sisällä. Tällä kertaa voitin itselleni tälläisen käärmeprintillisen tunikan. Ajattelin, että se voisi olla kiva kesällä rantsulla biksujen päällä,  mutta menee minusta tällein jakun kanssakin kun helman tunkee tuonne housunkauluksen sisään tai kiristää helmassa olevan nauhan avulla.
Yhdistin asuun eilisessä postauksessa näkyneet clutchin ja korkkarit.


Toisinaan  asukuvien ottamiseen menee tovi jos toinenkin jos aikoo saada edes hiukka inhimillisiä otoksia. Minulla on kuvien ottamisen apuna ainoastaan kameranjalka ja kameran ajastus. Eli ei siis esim. sellaista kaukolaukaisijaa vai mikä se nyt onkaan nimeltään. Kamerajalan takaa pitää kipaista pikaisesti kuvaan ja toivoa että seisoo edes jotenkin järkevässä asennossa ja kohdassa kameraan nähden.
 Ei ole tuo poseraaus ihan meitsin juttu ;)
Yleensä kuvat on jotain tätä luokkaa  : D



Tässä vielä asu kasaan koottuna. Näyttää näin huomattavasti edustavammalta kuin tuon parasta ennen päiväyksen pahasti ohittaneen päällä ;)


Minilomalta on nyt kotiuduttu. Ostoksia en tehnyt kovinkaan paljoa, ainoastaan muutaman pikku jutun löysin itselleni. Mies taisi olla tällä kertaa se joka teki enemmän ostoksia ja hyvä niin ;)



my might also like

Related Posts with Thumbnails