perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hotelli Tsivili Admiral

Moikka moi!

Ajattelin aloitella Zakinthos aiheiset postaukset kertomalla hieman hotellista jossa pidimme majapaikkaamme. Tiedän ettei tämä hotelliaihe välttämättä kiinnosta teistä moniakaan, mutta itse ainakin etsin juuri blogeista tietoa lomakohteista ja hotelleista jonne harkitsemme matkaavamme. Joten toivon, että tästä ja muistakin tulevista reissupostauksistani löytyy tietoa ja vinkkiä niitä mahdollisesti täältä minunkin blogista etsiville.

                                                  Rakennus, jossa meidän huoneemme sijaitsi



                                                Pääsisäänkäynnin luona oli lapsille erilaisia pelejä


Kuvia huoneestamme






Isommalta altaalta, jossa sijaitsi pikkuinen ravintola



                                                           Näkymiä meidän parvekkeelta





Hotellimme Tsilivi Admiral sijaitsi Tsilivin kylässä, josta on Zanten kaupunkiin matkaa noin viisi kilometria. Uimarantaan matkaa on noin 200 m. Ja lähellä sijaitsi tosiaankin hyvä ja pitkä ranta. Itse Tsilivin kylä oli aikalailla rakennettu ihan vaan turisteja varten mutta Zanten kaupunkiin oli kätevä matkustaa bussilla tai taksilla.

Hotelli on useammasta rakennuksesta koostuva huoneistohotelli. Pihassa oli kaksi erillistä uima-allasta ja lasten allas. Hotellissa olisi ollut tietenkin myös all inclusive mahdollisuus, mutta me emme tuota palvelua käyttäneet. Yritimme sitten yhtenä päivä käydä ostamassa juomat ja pikkusuolaista hotellin allasbaarista, mutta se osoittautui vaikeaksi kun emme olleet noita all inclusive asiakkaita.Eli palvelut oli suunniteltu aika pitkälle noille asiakkaille. En tiedä miten laaja tarjonta heille sitten olisi ollut, mutta aika pitkälle näytti hampurilaisia ja ranskalaisia ihmiset kantavan ravintolasta. No, eihän siinä mitään jos niitä haluaa koko viikon syödä...

Meidän huone oli tilava kaksio, jossa oli parveke ja ilmastointi. Huone sinällään oli ihan siisti, mutta huoneessa oli aika voimakas homeen tuoksu.  

         Ihan ok hotelli, mutta en välttämättä sitä suosittelisi muille. Itse Zakinthoksesta tykkäsimme kyllä                                                                         muuten kovasti  


                                                      
                                                                                



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails