*****************************************************************
Lämmin kesäkurpitsa-tofusalaatti
1 pkt Alpro maustamatonta tofua
n. 400g. kesäkurpitsaa
oliiviöljyä
2 tl rosmariinia
1 valkosipulinkynsi
1 pss salaattimixiä
1/2 sitruuna
suolaa ja pippuria
pähkinöitä
persiljaa
1. Valuta tofut kuivaksi ylimääräisestä nesteestä. Paloittele paloiksi ja laita kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Raasta päälle sitruunankuorta, sekoita ja anna tofupalojen marinoitua hetki ennen paistamista.
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paloittele kesäkurpitsa sopiviksi paloiksi.
3. Lisää tofut, valkosipuli ja öljy pannulle ja paista kunnes tofut ruskistuvat hiukan.
4. Lisää kesäkurpitsan palat ja paista kunnes palat pehmenevät hiukan.
5. Hienonna persilja. Purista tofuseoksen joukkoon sitruunanmehu ja persiljat. Sekoita hyvin.
6. Jaa salaattimix lautasille ja nostele päälle kesäkurpitsa- tofuseos. Viimeistele annos pähkinöillä.
*********************************************************************************
Tofuseokseen kannattaa laittaa mausteita aika reippaasti. Alkuperäisen ohjeen mukaisesti salaattiin oli käytetty kurpistaa, mutta me korvasimme sen tuolla kesäkurpitsalla
Maistuvia salaattihetkiä! Minä lähdenkin tästä ihan pian syömään aitoa kreikkalaista salaattia ;)Olkaahan kiltisti sillä aikaa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!