maanantai 29. heinäkuuta 2013

Punaista, sinistä ja ripaus valkeaa


MoikkelisKoikkelis!

Niin se vaan pyörähti jälleen uusi työviikko käyntiin. Heinäkuutakin olisi vain muutama hassu päivä enää jäljellä. Hurjaa, miten tämä aika kiitää ihan siivillä.

Selasin koneella blogia varten otettuja kuvia ja huomasin että nämä asukuvat olivat unohtuneet sinne muiden kuvien sekaan. Tälläistä oli siis päällä joskus silloin kun ilmat olivat hieman viileämmät. Farkkutakki on muuten ostettu neljällä eurolla kirpparilta. Siitä oli tarkoitus tuunata farkkuliivi, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut leikata siitä hihoja pois. 
Huomaateko muuten, että olen tänä kesänä ollut erityisen innostunut tälläisistä hieman merihenkisistä asuista? No, välillä muutakin kuin mustaa ja valkoista ;)

Nyt lähden nostamaan mustikkakukon uuniin, jotta lämpimäinen on valmiina esikoisen palatessa harkoista. Kyytipojaksi vielä kylmää vaniljajädeä. Nami! Huomenna sitten taas laihdutetaan ;)2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! Tykkään tuosta raidan ja punaisen yhdistelmästä. Ja farkkutakki pitää huolen ettei mene liian merihenkiseksi. Kiva kombo.

    VastaaPoista
  2. Tosi raikas asu, punainen huivi on piste i päälle. Farkkutakki on löytö, onneksi et leikannut takista hihoja pois.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails