perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tsilivi Waterpark

Morjens!

Lintsin ja Tallinnan reissut heitetty! Oikein kivaa oli ja ilmatkin olivat suosiolliset. Vähän sellainen pikainen rykäisyhän tuo reissu oli, mutta reissussa kyllä unohtui melkein kokonaan se tosiasia, että viedään viimeisiä lomapäiviä. Ja se oli hyvä se!

Täällä on sadellut koko päivän ja kävin äsken viemässä ison Ikean kassillisen tavaraa kirpparipöytääni. Piti nimittäin saada tilaa Tallinnan ostoksille ;) Ei vaines, en mä kovin paljoa ostellut jotain pientä vaan Zarasta ja Mohitosta. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Tälläisenä sadepäivinä on mukava palata Zakinthoksen reissutunnelmiin. Vielä on nimittäin paljon julkaisemattomia kuvia ;)  Käytiin parina päivänä hotellimme läheisyydessä olevassa vesipuistossa, Tsilivi Waterparkissa. Saimme sinne ilmaisliput hotellistamme.  Lapset tykkäsivät kovasti.


                                                               Pienten allasta:
Vähän isommille tarkoitettuja mäkiä:


Tavallinen allas ja drinksubaari
"Laiskajoki" , niin kuin lapset tämän nimesivät :)Lapset ja iskä puljasivat altaissa ja mamma ottia sunnya ;)Nyt viettämään leffailtaa lasten kanssa. Illalla tai viimeistään aamulla palaan sitten arpomaan voittajan, joka saa tyyliä luuriinsa.


Leppoisaa perjantai-illan jatkoa Sinulle :)

                                                                              

2 kommenttia:

  1. miten sie nää "elävät kuvat teet"?? voisko saada omaa postausta niistä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi "elävät kuvat" on ihan vaan pokkarikameralla otettuja videopätkiä. Jostain syystä vaan näkyvät blogissa tuollain pätkien.

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails