tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tahroille kyytiäJotkut teistä ehkä muistavatkin, että olen Buzzador ja saan aika ajoin jotain tuotteita testattavakseni. Rahapalkkiota buzzadorina toimimisesta ei  saa. Tällä kertaa sain testattavakseni Vanish tahranpoistoaineita. Vanish olikin minulle jo ennestään tuttu tuote, nyt tosin sain testattavakseni sellaisiakin aineita, joita en ole aikaisemmin käyttänyt.


Haastoin Vanishin sotkemalla paketissa tulleen kangaspalasen huulipunalla, kahvilla, ketsupilla, chilikastikkeella ja oliiviöljyllä. Annoin aineiden olla yön yli kangastilkussa ja sitten aloin testailemaan tahranpoistajaa.


Käsittelin ensin tahrat  Vanish Oxi Action geelillä ja laitoin sitten kangaspalasen pesukoneeseen. Lisäsin pesukoneeseen vielä Crystal White pulveria ja tavallista pyykinpesuainetta.Kaikki muut tahrat puhdistuivat täydellisesti pois, mutta huulipunasta jäi selkeä tahra. Sinällään tuo ei ole ihmekkään sillä huulipuna oli kestopunaa ja oikein hankaamalla hankasin sitä testikankaaseen.

Vanhat pinttyneet ruohotahrat eivät myöskään puhdistuneet pojan shortsien polvista, mutta nyrkkeilyottelussa valkoiseen t-paitaan tulleet veriroiskeet lähtivät hyvin pois. Samoin kaapissa pinttyneen valkoisen t-paidan kellastumat puhdistuivat pois pelkästään lisäämällä Crystal White pulveria pesuaineen joukkoon ilman esikäsittelyä.

Kaikken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen noihin Vanish tuotteisiin.


2 kommenttia:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails