keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kinder-piirakka





Iltaa ihanaiset!

Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet leivontaohjeisiin, sillä vielä olisi pari reseptiä takataskussa. Valkosuklaa-mustikkakakun lisäksi testasin viime viikonloppuna toista uutta reseptiä; Kinder-piirakkaa. Aivan syntisesti sokeria ja suklaata upposi tähän piirakkaan! Aika makea pläjäys, joten yhdestä annoksesta riittää useammallekkin hengelle. Itse tein annoksen uunipelille ja noista kerroksista ei tullut kovin paksuja. Ensi kerralla teen samalla ohjeella, mutta sellaiseen himpun pienempään astiaan. Kuvista tuli epätarkkoja kun kiireessä ne napsin, mutta googlen kuvahausta tästä samaisesta ohjeesta löytää tosi kauniita kuvia. Ohjeen mukaan piirakan päälle tulee yksi levy Fazerin sinistä mutta minä laitoin kaksi! Yksi ehkä riittää jos annoksen laittaa pienempään astiaan. Tämä maistui niin aikuisille kuin lapsillekkin :)


                                                                 Kinder-piirakka


                                                                              Pohja:

                                                                            6 dl sokeria
                                                                            5 dl vehnäjauhoja 
                                                                            2 tl vanilliinisokeria 
                                                                            4 tl leivinjauhetta 
                                                                            6 rkl tummaa kaakaojauhetta 
                                                                                    3 dl kuumaa vettä 
                                                                             300g margariinia 
                                                                             4 munaa 

                                                     1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
                                          2. Lisää kiehuva vesi ja sulatettu margariini jauhoseokseen vuorotellen. 
                                             3. Lisää kanamunat viimeisenä puuhaarukalla sekoittaen. 
                                                 4  Paista 200 asteessa, noin 30-35 min. 
                                            5.  Jäähdytä piirakkapohja hyvin, lisää päälle voikreemi.

                                                                          Voikreemi: 

                                                                         150g voita 
                                                                     5 dl tomusokeria 
                                                                     4 tl vanilliinisokeria 
                                                                       2 keltuaista 


1. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon keltuaiset ja vatkaa vielä hetki. 
3. Levitä kreemi paistetun ja jäähdytetyn pohjan päälle ja koveta sitä hetki (esim. talvella ulkona), jotta kreemin päälle laitettava sula suklaa ei sekoitu kreemin joukkoon 

                                                             Kuorrutus: 200g Fazerin sinistä suklaata sulatettuna 

                                                               Koristelu: Sulatettua valkoista suklaata


                                                                  Nami, nami! Ja ei kun nauttimaan :)
   


                Nyt punaa huuliin ja vanheimpainiltaan !


                               



8 kommenttia:

  1. Älyttömän hyvän näköstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistuu vielä paremmalta kuin näyttää ;)

      Poista
  2. Nams, näyttää ja kuulostaa niin hyvältä. Täytyy kokeilla näitä joskus itsekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan. Ei ole edes vaikeeta valmistaa vaikka onkin useampi vaiheinen tuo ohje :)

      Poista
  3. Voi, nam! Tätä täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei, kuulostaa niin hyvältä! ;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails