tiistai 19. marraskuuta 2013

Mistä näitä sarvipäitä oikein tulee?!

Goog morning ihanaiset!

Sisustus Mallusta ostamani sarvipää ja Pentikin porot saivat seurakseen Hobbarin valkoisen peuranpään. Olin alunperin ajatellut laittaa pään takkahuoneen seinään, mutta jotenkin se näyttikin sitten liian pieneltä ja nöpöseltä siihen kohtaa mihin olin sitä alunperin suunnitellut. Aikani päätä paikasta toiseen kannettuani naulata napsautimme miehen kanssa sarvipään pianon päälle kirjainten ja muiden peurojen joukkoon. Nyt pianoseinällä alkaakin olla jo aika uljas sarvipäiden joukko. Jokohan nyt olisi riittävästi sarvipäitä meidän talossa?! No, ehkä jonkun pienen peura-aiheisen kuusenkoristeen voisi vielä hommata ;)


                                                                Tiistai terveisin,

                                                                          


                                                                               

7 kommenttia:

 1. Komea kokoelma! :) Itsekkin ostin eilen ensimmäiset sarvipääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan ettet jää sinäkin koukkuun;)

   Poista
 2. Aina on tilaa vielä yhdelle sarvipäälle :) Kivalta näyttää. Mä oon toistaiseksi onnistunut jättämään sarvipäät kauppaan, mutta jännä nähdä, miten pitkään pystyn vastustamaan joka puolella vastaantulevia kiusauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on kyllä tosiaan nyt vähän jokapaikassa. Pentikin porot on minulla olleet jo monta vuotta mutta noi päät on uusin villitykseni.

   Poista
 3. Kato kato, meidän liitutauluseinälle ilmestyi sama sarvipää!

  VastaaPoista
 4. Sun kotisi on kyllä todella siistin näköinen! :) sulle on haaste blogissani ;) Vielä kun ehtisin tekemään sen sun antaman matkahaasteen joskus :D

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails