torstai 7. marraskuuta 2013

Viiksekästä menoa
Täällä on vietetty Movemberia niin kuin facebookin kautta blogiani seuraavat eilen saivat omin silmin nähdä. Pullasutien kasvatus on jo hyvällä mallilla ;)  Movemberin kunniaksi myös poitsun synttäripöydässä oli lapsille katettu hieman viiksiaiheisia juttuja; pillit ja servetit. Ja mustavalkoisena tietysti :)  Kaivelin jo tuon hopeisen pöytäliinan esille liinavaatekaapista.  Onhan se ehkä vielä hieman turhan jouluinen...
Alunperin oli tarkoitus laittaa pöytää mustavalkoiset tabletit, mutta en ollutkaan muistanut pestä niitä valmiiksi joten piti turvautua varasuunnitelmaan.

Tuon liinan myötä alkoi tehdä kovasti laitella muitakin joulukoristeita jo esille, mutta yritän vielä malttaa tovin mieleni :)

                                                     
                                                                      

2 kommenttia:

  1. Noi pillit on hauskat. Mäkin oon pitänyt lupaukseni ja annan viiksien kasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi viikset kuuluivat sellaisiin tavallisiin muovipilleihin, mutta minä laitoin ne noihin raidallisiin paperipilleihin. Pysyvät noissa paremmin kiinnikkin. Meillä mies alkoi kasvattamaan viiksiä movemberin kunniaksi ja mä uhkasin et siinä tapauksessa minä jätän koko kuukauden kainolokarvat ajamatta, mutta en taida pystyä siihen ;)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails