sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Punastuva pestolohi



Moiks!

Ihanaa kun saatiin vihdoinkin valkoinen maa! Onko teillä muillakin maassa valkoinen huntu?  Mukava ilma oli muutenkin tänään ja lenkkeilin ostamaan kynttilöitä, muutaman valosarjan ja lankoja. Hillitsin vielä itseni enkä ottanut kuin vasta muutaman joulukoristeen esille. Ensi viikonloppuna taidan sitten jo hakea joulukoristelaatikot autotallista.  Yritin askarrella sellaisia kauniita paperisia lumihiutaleita, mutta taitaa olla vähän askartelutaidot ruosteessa kun ei ottanut onnistuakseen. Hiutaleista tuli kaikkea muuta kuin kauniita ja siroja! Paperisilppua on kyllä nyt  joka paikka täynnä ;)

Mutta sitten itse asiaan, eli jälleen tälläistä helppoa lohiohjetta, olkaapa hyvät! Ei tarvitse olla kummoinen kokki kolmonen onnistuakseen tällä reseptillä ;)


Punastuva Pestolohi

2½ dl riisiä
4dl kuumaa kasvislientä
600g lohifilettä
1dl punaista pestoa
½ prk maustamatonta tuorejuustoa
Siemeniä

1.Lämmitä uunia 200 asteeseen ja kuumenna kasvisliemi. Mittaa liemin ja riisit uunivuokaan.
2. Kypsennä riisiä uunin alatasolla n.15 min.
3. Pyyhi lohen pinta kuivaksi tolouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Nosta kala uunivuokaan riisien päälle ja paista uunin keskitasolla n. 15 min.
5. Yhdistä pesto ja tuorejuusto. Levitä seos kalan päälle ja ripottele pinnalle siemeniä.  Jatka paistamista vielä n.10 min tai kunnes kala on kypsää. Tarjoille vihannesten kanssa.



                                          Leppoisaa sunnuntai-iltaa!


                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails