Moikka moi!
Keskellä viikkoa mennään ja hyvä niin! On ollut jotenkin niin paljon kaikkea muistettavaa ja järkkäiltävää, että alkaa olla jo virta aika vähissä. Aamulla nukkuttaisi kellon soidessa ihan vietävästi, eikä pimeät aamut ainakaan helpota yhtään tuota ylös nousemista. Illalla väsyttää kamalasti, mutta siltikkään uni ei tule heti silmään kun käy pitkälleen. Sydän tekee välillä iltasin sellaisia extralyöntejä, enkä muista milloin viimeksi ei olisi koskenut päätä. Pientä stressin poikasta siis havaittavissa!
Mutta nyt valitus poikki ja viime perjantaisiin kokkailuihin. Testasin uutta helppovalmisteista pastareseptiä. Tämä ruoka valmistuu vähillä aineksilla ja nopeasti, mutta on siltikkin tosi maistuvaa.
Tätä tehdään meillä varmasti toistekkin :)
******************************************************
Pinaatti-sinihomejuusto pasta
n. 300 g | tagliatellea |
100 g | pinaattia tai babypinaattia |
1 dl | suolattomia cashew-pähkinöitä |
1 rkl | margariiniä |
1 - 1 1/2 dl | pastan keitinvettä |
1 pussi (à 150 g) | sinihomejuustomurua |
mustapippuria |
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen n. 1 1/2 dl keitinvettä.
Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Jos käytät isolehtistä pinaattia, leikkaa sitä hieman pienemmiksi paloiksi.
Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Paahda isolla, kuivalla pannulla muutama min.
Lisää pannuun voi ja pinaatti. Anna kuumentua välillä käännellen.
Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, sinihomejuusto muru ja valutettu pasta. Sekoita nopeasti.
Viimeistele rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa lisänä esim. Palermon salaattisekoitusta ja kirsikkatomaatteja.
Mukavaa pikkulauantaita toivotellen,
Näyttää niin hyvältä!!!
VastaaPoistaKiitos! Nyt eikun vaan reseptiä testaamaan :)
VastaaPoista