tiistai 5. marraskuuta 2013

Fun and fabulous

Viime kuussa tein ensimmäisen loppuun käytetyt purkit ja purnukat postauksen. Idean olen napannut Littlebigthings blogista.
Lokakuussa loppuun käytettyjä kemppareita tuli jonkun verran vähemmän kuin viime kuussa, jolloin tyhjeni mm.isot pumppupullot shampooja ja hoitoainetta sekä pari isoa pullon hiuskiinnettä.


Ihan ilman loppuneita hiustuotteita ei selvitty tässä kuussakaan vaan tyhjäksi meni Redkenin All Soft Heavy Cream hoitoaine, jolla saa todella pehmoiset hiukset. Rakastan myös tuotteen ihanaa avocadon tuoksua. Tätä pitää ehdottomasti saada uusi purkki tilalle! 
Testasin myös viime kuussa Schwarzkopfin million color uutuus hiusväriä. Väri oli helppo levittää hiuksiin ja lopputulos oli tasainen.  Tällä saatan värjätä hiukset toisenkin kerran.Dödönä käytän yleensä Rexonaa, mutta hyvin toimivaa oli myös tuon Doven vastaava tuote.
Kynsilakka ostolta lähti kaksi parhaat päivänsä nähnyttä tuotetta roskiin. H&M:n harmaa lakka, jota en tainnut kovin montaa kertaa edes käyttää ja Isadoran sininen Graffiti kynsilakka, jolla sai aika makeat kynnet helposti.Lumenen kasvovesi on minulla ihan vakkari käytössä, tätä olen käyttänyt monta purkkia jo peräkkäin loppuun. Puhdistusaine on öljytön joten se sopii käytettäväksi myös ripsien pidennysten kanssa.
Loppuun meni myös käsirasvapurkki ja  LdB Fun and Fabulous suihkusaippua, jonka tuoksussa on ripaus mansikkaa ja kaakaota. 8 purkkia lähti poistoihin, eli olihan tuossakin nyt yhdelle kuukaudelle aika monta tuotetta! Vartalovoide purkkeja näyttäisi kertyneen sen verran monta, että niitä olisi varmaan tarpeen alkaa seuraavaksi harventamaan. Katsotaan millainen saldo saadaan aikaiseksi tässä kuussa ;)
2 kommenttia:

  1. Hyvinhän siellä on purkkeja saatu kulumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon niitä vaan tulee! Tosin näiden postausten myötä on tullut ehkä tehokkaammin käytettyä noita purkin jämiä loppuun, mikä on kyllä hyvä. Saa tilaa kaappeihin ja eihän ne avattuna lopputomiin säilykkään.

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails